Hovenier Hoeksche Waard

Hovenier Hoeksche Waard

Hoveniersbedrijf Hollaar is een hoveniersbedrijf dat actief is in Hoeksche Waard en omgeving. Wij zijn een hoveniersbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring en werken met een klein, maar hecht team van specialisten. Onze kracht is de persoonlijke aandacht die wij besteden aan onze klanten en hun tuinen. Iedere tuin is uniek en heeft zijn eigen aanpak nodig. Wij komen daarom graag bij onze klanten langs en bespreken de wensen van de klant. Met de wensen van de klant en onze creativiteit komen we samen tot een uniek tuinontwerp.

Werkzaamheden

Bij Hoveniersbedrijf Hollaar kunt u terecht voor de volgende werkzaamheden:

Tuinontwerp Hoeksche Waard
  • Aanleggen van uw tuin
    Wilt u uw huidige tuin aanpassen of een compleet nieuwe tuin aanleggen? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Hollaar aan het goede adres. Wij werken met allround hoveniers die de gehele tuin naar uw wens kunnen aanleggen.
  • Tuinonderhoud Hoeksche Waard
    Of u nu 1 keer per jaar uw tuin een goede onderhoudsbeurt wilt geven of een abonnement dat wij regelmatig langskomen voor de onderhoud van uw tuin. Alles is mogelijk! Wij zorgen voor de onderhoud: van boomverzorging tot interieurbeplanting tot terrasreiniging. 
  • De bestrating van uw tuin
    Wilt u een strakke oprit of een nieuw tuinterras? Wij kunnen in samenspraak met u een prachtige bestrating ontwerpen en dit aanleggen.
Onderhoud tuin Hoeksche Waard
Overkapping Hoeksche Waard

Neem vrijblijvend contact met ons op

Contact Hovenier Hoeksche Waard

Komt u uit de omgeving van de Hoeksche waard en verdient uw tuin ook perfectie? Neem dan contact met ons op. Naast een vrijblijvend ontwerp en offerte nemen wij u graag mee naar reeds aangelegde tuinen om u te laten beleven wat we voor u kunnen betekenen.