Tuinontwerp

Tuinontwerp Hoeksche Waard

Creatief en passend ontwerp

Een tuin op papier ontwerpen is al een vak apart. Dat ontwerp nog realiseren in uw tuin, naar uw wensen, binnen uw budget, dat is een hele kunst. Het ontwerpen van een tuin begint bij goed luisteren. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en denken creatief mee met uw wensen. Elk ontwerp dat we maken is persoonlijk. Hoe uw tuin eruit gaat zien, hangt geheel af van hoe u deze wilt gaan gebruiken. Wilt u in de tuin genieten van de zon en buiten eten, of heeft u liever een groentetuin waar u lekker zelf in kunt werken? Wilt u een tuin met weinig onderhoud, of vindt u af en toe snoeien wel fijn? Wanneer wij al uw wensen volledig in beeld hebben, werken wij dit uit en vertalen het naar een passend en creatief ontwerp. Daarbij houden we ook rekening met de verbinding met het huis en uiteraard het budget en uw wensen.

TUIN, PAD, SPEELTOESTEL?

Veel mensen denken bij een hovenier aan het ontwerpen, aanleggen of onderhouden van een tuin. Maar we kunnen meer voor u betekenen. Een nieuw pad naar uw terras achter in de tuin. Een zandbak op maat voor de kinderen, of een hardhouten boomhut misschien? Voor al die zaken bent u bij ons aan het juiste adres.

tuin ontwerp voorbeeldFoto's van aangelegde tuinen die wij ontworpen hebben


Previous slide
Next slide

Overige Diensten

Hoveniersbedrijf Hollaar is er voor aanleg van uw complete tuin, maar ook voor de aanleg van kleinere projecten kunt u goed bij ons terecht. De hoveniers die de tuinaanleg verzorgen bij Hoveniersbedrijf Hollaar hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn allround hoveniers. Of het nu gaat om bestrating of het bouwen van een overkapping, ieder onderdeel wordt met dezelfde passie en oog voor detail aangelegd.

Tuinontwerp Hoeksche Waard
Ontwerp
hovenier aanleg
Aanleg
Onderhoud tuin Hoeksche Waard
Onderhoud
bestrating tuin
Bestrating
schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk
overkapping hovenier
Overkapping

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u wat aan uw tuin laten doen of weten wat de kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op om de situatie bij u te komen bekijken waarna we voor u een offerte op maat maken.