Bestrating

tuin aanleggen numansdorp

Ontzettend veel mogelijkheden

Vindt u dat het tijd is om eens iets nieuws aan de bestrating om uw huis te laten doen? Of heeft u een nieuwe woning waarbij de hele bestrating nog aangelegd moet worden? Bij Hovenier Hollaar bent u aan het juiste adres voor een prachtig tuinterras of strakke oprit. Samen met u kunnen wij prachtige bestrating ontwerpen die bij uw tuin en huis past. Een groot voordeel van Hollaar is dat wij altijd meedenken, om welk project het ook gaat. Bij bestrating denken veel mensen aan cobblestones, straatstenen of de 30 x 30 cm tegels die we allemaal kennen uit het dagelijkse straatbeeld. Maar steenfabrikanten zijn creatief en komen bijna maandelijks met nieuwe producten op de markt. Een klinker, tegel of steen is zeer persoonlijk. Meestal verwerken we veel steen in een tuin. Bij de oprijlaan, het terras of de paden door uw tuin. Daarom is de juiste keuze in de steensoort erg belangrijk. Ze bepalen namelijk erg sterk de uitstraling. 

 

Contact opnemen

Vindt u dat het tijd is om iets aan de bestrating om uw (nieuwe) huis te doen. Neem dan vandaag nog contact met ons op en we kunnen dan van gedachten wisselen over de oprit, het het terras of over die nieuwe tuin. Wij hebben voldoende catalogi om u alle soorten te laten zien. Maar kiezen van een plaatje is toch anders dan de stenen zien in een tuin. Omdat wij veel verschillende soorten verwerkt hebben kunnen we u vaak meenemen naar een adres om u te laten zien hoe een steen er in een tuin uitziet. Dat kiest een stuk makkelijker. Daarnaast leveren wij goed en degelijk verzorgd grondwerk, want dit is de basis voor mooi straatwerk. Wij hebben jarenlange ervaring als het aankomt op het bestraten van tuinen en de directe omgeving van uw huis of bedrijf. We gaan graag aan de slag om ervoor te zorgen dat u straks weer optimaal kunt genieten als u de deur uitstapt

bestratingFoto's van enkele terrassen en opritten die wij bestraat hebben


]
Previous slide
Next slide

Overige Diensten

Hoveniersbedrijf Hollaar is er voor aanleg van uw complete tuin, maar ook voor de aanleg van kleinere projecten kunt u goed bij ons terecht. De hoveniers die de tuinaanleg verzorgen bij Hoveniersbedrijf Hollaar hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn allround hoveniers. Of het nu gaat om bestrating of het bouwen van een overkapping, ieder onderdeel wordt met dezelfde passie en oog voor detail aangelegd.

Tuinontwerp Hoeksche Waard
Ontwerp
hovenier aanleg
Aanleg
Onderhoud tuin Hoeksche Waard
Onderhoud
bestrating tuin
Bestrating
schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk
overkapping hovenier
Overkapping

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u wat aan uw tuin laten doen of weten wat de kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op om de situatie bij u te komen bekijken waarna we voor u een offerte op maat maken.