Overkapping

overkapping

Een unieke overkapping

Uw tuin kan een compleet nieuwe uitstraling krijgen door middel van een overkapping. Bent u een buitenmens? Dan zorgt een overkapping ervoor dat u op ieder gewenst moment buiten kan zitten. Het zorgt ervoor dat u naast de zomermaanden de mogelijkheid krijgt om het gehele jaar te genieten van uw tuin. Het helpt tegen wind, regen en zon. Daarnaast geeft het ook een extra dimensie aan je tuin. Het zorgt voor extra sfeer en comfort. Overkappingen komen in alle soorten en maten voor. Wij kunnen gezamenlijk met u een ontwerp maken wat perfect past in uw tuin. Dus wilt u een op maat gemaakte overkapping? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Hollaar aan het juiste adres. Wij zullen in samenspraak met u een geschikte overkapping maken die ervoor zorgt dat u het gehele jaar kan genieten van uw eigen tuin. 

Foto's van enkele overkapping die wij gemaakt hebben

Previous slide
Next slide

Overige Diensten

Hoveniersbedrijf Hollaar is er voor aanleg van uw complete tuin, maar ook voor de aanleg van kleinere projecten kunt u goed bij ons terecht. De hoveniers die de tuinaanleg verzorgen bij Hoveniersbedrijf Hollaar hebben meer dan 30 jaar ervaring en zijn allround hoveniers. Of het nu gaat om bestrating of het bouwen van een overkapping, ieder onderdeel wordt met dezelfde passie en oog voor detail aangelegd.

Tuinontwerp Hoeksche Waard
Ontwerp
hovenier aanleg
Aanleg
Onderhoud tuin Hoeksche Waard
Onderhoud
bestrating tuin
Bestrating
schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk
overkapping hovenier
Overkapping

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u wat aan uw tuin laten doen of weten wat de kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op om de situatie bij u te komen bekijken waarna we voor u een offerte op maat maken.