Tuinonderhoud

Onderhoud tuin Hoeksche Waard

Het onderhouden van uw tuin

Een mooie verzorgde tuin is het visitekaartje van uw woning of bedrijf. Maar een tuin leeft en daardoor is het belangrijk om uw tuin in goede conditie te houden. Goed onderhoud zorgt dat u lang kan genieten van uw planten en bomen en geeft daardoor meer tuinplezier. Wanneer u hulp kunt gebruiken bij het tuinonderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u eens per jaar uw tuin een goede onderhoudsbeurt geven? Of wilt u ons regelmating inschakelen voor het totale onderhoud van uw tuin? Alles is bespreekbaar. Ook als u zelf een deel wilt doen en ons het zwaardere werk wilt laten opknappen kunnen we u van dienst zien. Wij geven daarnaast ook graag (gratis) snoei en bemestingadvies hoe u zelf de tuin het beste kunt bijhouden. Deze diensten is zowel beschikbaar voor particulier als voor bedrijven en instellingen. Wij komen graag bij u langs om een specifiek onderhoudsplan met de benodigde werkzaamheden te maken. Van het snoeien van bomen en struiken, tot het verwijderen van onkruid en het ophogen van de tuin. Wij zijn uitgerust met goed materiaal en gereedschap, waardoor wij elke onderhoudsklus de baas zijn in de tuin. 

 

 

 Abonnement

Vindt u tuinieren niet leuk, of heeft u er de tijd niet voor? Dan is een tuinabonnement iets voor u. Wij zorgen ervoor dat uw tuin er altijd verzorgt bij ligt! We komen uw tuin onderhouden met een afgesproken interval. Dat kan twee keer per jaar zijn of iedere twee weken. U mag het zeggen, wij zorgen dat we er zijn.

Eenmalige/regelmatige basis

Bent u een echte tuin hobbyist? En wilt u niet iedere twee weken een hovenier in uw tuin, maar misschien wilt u wel hulp bij het snoeien van uw dakplataan of iemand die uw tuin even winterklaar maakt. Ook dan staan we graag voor u klaar. Eén belletje is voldoende. 

nieuwe tuinFoto's van diverse tuinen waarbij wij het onderhoud doen


Previous slide
Next slide

Overige Diensten

Hoveniersbedrijf Hollaar is er voor aanleg van uw complete tuin, maar ook voor de aanleg van kleinere projecten kunt u goed bij ons terecht. De hoveniers die de tuinaanleg verzorgen bij Hoveniersbedrijf Hollaar hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn allround hoveniers. Of het nu gaat om bestrating of het bouwen van een overkapping, ieder onderdeel wordt met dezelfde passie en oog voor detail aangelegd.

Tuinontwerp Hoeksche Waard
Ontwerp
hovenier aanleg
Aanleg
Onderhoud tuin Hoeksche Waard
Onderhoud
bestrating tuin
Bestrating
schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk
overkapping hovenier
Overkapping

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u wat aan uw tuin laten doen of weten wat de kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op om de situatie bij u te komen bekijken waarna we voor u een offerte op maat maken.