Schutting en hekwerk

schutting en hekwerk

Van alle markten thuis

Een schutting, zandbak, speeltoestel, boomhut, patio, vlonder voor uw jacuzzi of een terrasoverkapping. Zomaar zeven ‘bouwwerken’ die we met enige regelmaat maken, maar waar de meeste mensen niet aan denken bij een hovenier. Toch behoort het tot onze expertise. We hebben alle gereedschappen voorhanden, maar nog belangrijker de kennis en fantasie om iets moois te bouwen in uw tuin. Ook schuren of tuinhuisjes behoren tot de mogelijkheid. Al gebied de eerlijkheid te zeggen dat we een hutje op de hei nog nooit gemaakt hebben.Foto's van enkele bouwwerken die wij gemaakt hebben


Previous slide
Next slide

Overige Diensten

Hoveniersbedrijf Hollaar is er voor aanleg van uw complete tuin, maar ook voor de aanleg van kleinere projecten kunt u goed bij ons terecht. De hoveniers die de tuinaanleg verzorgen bij Hoveniersbedrijf Hollaar hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn allround hoveniers. Of het nu gaat om bestrating of het bouwen van een overkapping, ieder onderdeel wordt met dezelfde passie en oog voor detail aangelegd.

Tuinontwerp Hoeksche Waard
Ontwerp
hovenier aanleg
Aanleg
Onderhoud tuin Hoeksche Waard
Onderhoud
bestrating tuin
Bestrating
schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk
overkapping hovenier
Overkapping

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u wat aan uw tuin laten doen of weten wat de kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op om de situatie bij u te komen bekijken waarna we voor u een offerte op maat maken.