Tuinaanleg

Tuin laten aanleggen

Laat uw tuin aanleggen door Hollaar

Hoveniersbedrijf Hollaar helpt u op diverse manieren bij de tuinaanleg. Wij kunnen helpen bij het aanleggen van uw complete tuin, maar ook voor de aanleg van kleinere projecten kunt u bij ons terecht. Wij hebben al meer dan 25 jaren ervaring en zijn allround hoveniers. Of het nu gaat om een complete tuinaanleg, vlonder of beplanting , ieder onderdeel wordt met dezelfde passie en oog voor detail aangelegd. Wij verzorgen met veel plezier de aanleg van uw tuin. Van drainage, tot graaf- en grondwerk en van bestrating en houtwerk tot beplanting en verlichting. Wij hebben op al deze gebieden ruimschoots ervaring en zorgen dat uw tuin bij oplevering volledig is afgerond. Hovenier Hollaar kan voor u de aanleg van allerlei soorten tuinen realiseren. Wanneer u een nieuwe tuin wilt of uw bestaande tuin wil renoveren bent u bij ons aan het juiste adres.


 Bestaande tuin

Bent u uw huidige tuin zat? Zit u nog met de smaak van de vorige bewoners opgezadeld? Tijd voor iets anders in de tuin. Natuurlijk kunnen we uw hele tuin leeghalen. Het grote materiaal hebben we daarvoor in huis, dus dat is geen probleem. Maar bij een bestaande tuin komen sommige bomen en planten na een nieuw ontwerp veel beter tot hun recht. Het loont vaak de moeite om een paar stukken te laten staan of te verplaatsen. We bespreken het graag met u.


Nieuwbouw

Woont u net in een nieuwbouwhuis en is er nog niets om uw huis heen. Dan kunnen we vanaf nul beginnen. Afhankelijk van de bodemsoort is eigenlijk alles mogelijk. Erg van belang is hoe ‘volwassen’ uw nieuwe tuin eruit moet komen te zien. Jonge bomen en planten zijn goedkoper maar geven ook een kale aanblik. Doordat wij rechtstreeks van Europa’s beste kwekers kopen kunnen we voor een scherp budget een hele volwassen tuin aanleggen. Zo hoeft u niet eerst 4 zomers te wachten totdat u ten volle van uw tuin kunt gaan genieten.

nieuwe tuinFoto's van tuinen die wij aangelegd hebben


Previous slide
Next slide

Overige Diensten

Hoveniersbedrijf Hollaar is er voor aanleg van uw complete tuin, maar ook voor de aanleg van kleinere projecten kunt u goed bij ons terecht. De hoveniers die de tuinaanleg verzorgen bij Hoveniersbedrijf Hollaar hebben meer dan 25 jaar ervaring en zijn allround hoveniers. Of het nu gaat om bestrating of het bouwen van een overkapping, ieder onderdeel wordt met dezelfde passie en oog voor detail aangelegd.

Tuinontwerp Hoeksche Waard
Ontwerp
hovenier aanleg
Aanleg
Onderhoud tuin Hoeksche Waard
Onderhoud
bestrating tuin
Bestrating
schutting en hekwerk
Schutting en hekwerk
overkapping hovenier
Overkapping

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u wat aan uw tuin laten doen of weten wat de kosten zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt onderstaande formulier invullen. Wij nemen dan binnen twee dagen contact met u op om de situatie bij u te komen bekijken waarna we voor u een offerte op maat maken.